La Botiga de Natura Local

PRODUCTE LOCAL, EL MILLOR DE CADA CASA.

Com vendre a La Botiga de Natura Local

Aquesta és l’oportunitat perquè molta gent pugui descobrir la teva botiga online.T’oferim poder exposar un dels teus productes amb un enllaç directe a la teva botiga des d’on es generaran directament les vendes.Si estàs interessat a donar un impuls al teu comerç o servei, és molt senzill, fes clic i t’explicarem com fer-ho.

Una empenta al comerç de proximitat

Natura Local, la Plataforma de Promoció del Patrimoni Natural i Cultural del Territori ha creat una eina per ajudar al comerç de proximitat. Estem fent una selecció dels millors productes i serveis basats en criteris de qualitat, proximitat i sostenibilitat per donar-los a conèixer a un públic que sap apreciar-los, però que molts cops no sap on trobar-los. Nosaltres els hi volem fer saber


El millor de cada casa

Volem ser un lloc de referència on trobar aquells productes i serveis que comparteixen els mateixos valors que ens identifiquen.


Sense intermediaris

La Botiga et dóna visibilitat i possibles vendes que es realitzen directament a la teva botiga online, sense cap intermediari.


En farem ressò!

Promocionarem a tots els membres de La Botiga perquè volem canviar els hàbits de consum i reactivar les economies locals.

Producte Local. El millor de cada casa

Volem esmenar el desconeixement i manca de visibilitat que tenen molts productors i artesans de casa nostra. Disposar d’una botiga online moltes vegades no garanteix arribar aquell públic que ens interessa, és per això que volem aprofitar el ressò que genera Natura Local per tal de donar-vos a conèixer i de pas vertebrar una xarxa de suport a les economies locals i de respecte per la natura.

Qualitat, proximitat, sostenibilitat i lligam amb la natura

Volem ser un aparador que permeti descobrir aquells productes o serveis que sovint ens agradaria adquirir, però no aconseguim trobar amb la facilitat que ens agradaria.

Una finestra a una gran comunitat activa i compromesa

Des de fa 10 anys, Natura Local ha creat una Plataforma de Promoció de Rutes i Destins que genera més de 40.000 visites mensuals a la web i 50.000 descàrregues de la seva App.

Una xarxa de promoció i difusió del producte local

Tots els membres de La Botiga seran recomanats a via mail als més de 40.000 subscrits als Butlletins setmanals i a través de les xarxes socials amb més de 30.000 seguidors.

Preguntes Freqüents

El pagament és íntegre pel venedor?

El 100% de cada venda és pel venedor. La Botiga de Natura Local només és un lloc per exposar els productes d’altres botigues online. Un cop l’usuari tria el producte o servei i fa clic al botó de compra el dirigeix directament a la botiga del venedor on des d’allà es realitza la compra. L’import de la venda és íntegre pel venedor.

Quin tipus de productes i serveis apareixen a La Botiga?

Natura Local es reserva el dret de selecció de productes i serveis que apareixen a La Botiga segons uns criteris de selecció basats en la qualitat, proximitat, sostenibilitat i lligam amb la natura. Un cop rebem les sol·licituds per poder aparèixer a La Botiga us respondrem el més aviat possible si encaixeu o no.

Quant costa la subscripció mensual?

Per ser membre de La Botiga, poder exposar el teu producte o servei, disposar d’una descripció del teu comerç i formar part de les promocions i publicitat s’han d’abonar 12,90€ mensuals. Si tries una subscripció semestral o anual obtindràs fins a un 30% de descompte.

A què es destinen els diners de la subscripció?

L’import generat per les subscripcions es destinen al manteniment de la Botiga, la recerca i gestió de nous productes i serveis, a la publicitat, promoció a les xarxes, creació i enviaments de butlletins de recomanacions, atenció als subscriptors, difusió als mitjans, etc.

Cada quant puc canviar el producte o servei que apareix a La Botiga?

Volem que La Botiga sigui un aparador que constantment es renova i sorprén als usuaris que la visiten, és per això que cada membre pot canviar el producte exposat un cop cada mes, tot i que no és obligatori. Enviarem a cada membre un formulari que faciliti aquesta tasca.

Com us puc contactar si tinc un dubte o vull fer algun canvi?

Oferim un suport en línia a tots els membres que tinguin dubtes, consultes o suggeriments. Podeu fer-ho per mail a hola@naturalocal-botiga.net o a través del Facebook Messenger que veureu al peu de cada pàgina.

Què puc fer si el meu producte o servei no encaixa en cap de les categories de La Botiga

Hem creat unes Categories (ARTESANIA, EQUIPAMENTS, EXPERIÈNCIES, GASTRONOMIA i REGALS) però si el teu servei o producte no encaixa en cap d’elles, escriu-nos i valorarem crear-na una de nova.

Quin tipus de promoció de la meva botiga i els meus productes o serveis fareu?

Volem ser molt actius a les xarxes socials, cercant sinergies amb tots els membres de La Botiga i promocionant els seus productes i serveis. També enviarem un butlletí setmanal als nostres subscriptors, farem accions de màrqueting i publicitat i, més endavant, pensem celebrar activitats d’exposició física de productes i serveis amb els membres interessats.

Em puc donar de baixar quan vulgui?

Evidentment que sí. Depenent de quin tipus de subscripció hagis triat (mensual, semestral o anual) només has de donar-te de baixa, a través de Paypal o escrivint una mail a hola@naturalocal-botiga.net si ho has fet a través de transferència.

Puc exposar més d’un producte o servei a La Botiga?

Sí, no hi ha límit de productes o serveis exposats d’un mateix comerç. La subscripció mensual inclou l’exposició i promoció d’un producte i podeu canviar-lo un cop cada mes. Si esteu interessats a incloure més productes o serveis alhora només haureu d’afegir subscripcions. A partir de tres, escriviu-nos i us farem un preu a mida.

SUBSCRIU-TE

Tria l’opció que prefereixis i recorda que et pots donar de baixa, sense cap compromís, sempre que vulguis. Moltes gràcies!