CONDICIONS DE VENDA WEB

1. INFORMACIÓ DEL CONTINGUT WEB.
El LLOC WEB: http://www.naturalocal-botiga.net, de la qual és Administrador, Natura Local, S.L, és un aparador de productes i experiències relacionades amb la natura i el territori.

La majoria dels productes, excepte els produïts per nosaltres, el client els comprarà al seu productor directament. Els botons de compra els portarà a la seva pàgina i per tant la relació comercial de client és directament amb el productor de l’objecte o servei anunciat.

2. PREUS DELS PRODUCTES.
Els preus exposats que s’indiquen mitjançant el lloc web, inclou l’IVA. No obstant això pot ser que el productor de l’objecte o servei, hagi decidit alguna petita variació del que no tenim cap responsabilitat

3. FORMALITZACIÓ DE COMANDES
En cas de ser un dels nostres productes, un cop formalitzada la comanda, és a dir, amb l’acceptació de les condicions de venda i condicions d’ús la confirmació del procés de compra en l’apartat LA MEVA CISTELLA, l’administrador de la pàgina web http://www.naturalocal-botiga.net, enviarà un avís o correu electrònic a l’USUARI / CLIENT,confirmant els detalls dels productes adquirits.

L’Administrador de la pàgina web, es reserva el dret d’anul·lar les comandes, quan la direcció del client sigui imprecisa o dificulti el lliurament del producte.

3. LLOC DE LLIURAMENT, TERMINIS I PÈRDUES:
Els terminis de lliurament seran de, 48 a 72, hores, per missatgeria segons l’exposat en la descripció de cada producte, tot i que un retard en el subministrament no serà motiu de penalització.
L’administrador de la pàgina web no serà responsable pels errors causats en el lliurament quan l’adreça de lliurament introduïda pel USUARI / CLIENT, en el formulari de comanda no s’ajusti a la realitat o hagin estat omesos.
Els terminis poden variar per raons logístiques o de força major. En casos de retards en els lliuraments, l’administrador de la pàgina web informarà els seus USUARIS / CLIENT, quan en tingui coneixement d’ells.
Cada lliurament es considera efectuat a partir del moment en què l’agència de missatgeria posa el producte a disposició del USUARI / CLIENT, que es materialitza a través del sistema de control utilitzant per la companyia de transport.
No es consideraran retards en el lliurament aquells casos en que la comanda hagi estat posat a disposició del USUARI / CLIENT, per part del missatger dins el termini i no hagi pogut ser lliurat per causa imputable a l’USUARI / CLIENT.
Recordeu que durant el temps de la “nova normalitat” i / o durant èpoques de festes, els temps es poden estendre més del previst

Si passades 15, dies, després de la sortida a repartiment de la comanda no s’ha concertat l’entrega, l’USUARI / CLIENT, s’haurà de posar en contacte amb l’administrador de la pàgina web.
En el cas que l’USUARI / CLIENT, no sigui procedent així, passats 15, dies hàbils des de la sortida a repartiment de la comanda, aquest serà retornat.
Si el motiu pel qual no s’ha pogut realitzar el lliurament, és la pèrdua de la comanda, Natura Local, S.L,iniciarà una investigació, aquesta demorés el lliurament de la comanda, qüestió que l’administrador del web, busqués la solució més efectiva per ambdues parts.

4. DEVOLUCIÓ
Tots els productes comprats a la pàgina web de l’administrador es podran retornar i reemborsar, sempre que l’USUARI / CLIENT,comuniqui a l’administrador la seva intenció de retorn de producte / s adquirit / s en un termini de 15, dies següents des de la recepció del producte .
L’administrador de la pàgina web només acceptarà devolucions que compleixin els següents requisits:
• El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar el seu embalatge i etiquetatge original.
• L’enviament s’ha de fer usant la mateixa caixa o embolcall en el qual ha estat rebut per protegir el producte.
• Per al supòsit que no es pugui fer amb l’embolcall amb què es va lliurar, l’USUARI / CLIENT, haurà de tornar en un embolcall protector perquè el producte arribi a l’empresa de l’administrador de la pàgina web amb les màximes garanties possibles.
• Devolució dels diners.
• S’ha d’incloure una còpia de l’albarà de lliurament dins de l’embolcall, on a més es marquin els productes retornats i el motiu de la devolució.
Si el motiu de la devolució és imputable a l’administrador de la pàgina web (el producte és incorrecte o incomplet, no és el que s’havia demanat, etc.), l’import de la devolució serà reemborsat. Si el motiu és un altre, el cost de les despeses de devolució seran a càrrec de l’USUARI / CLIENT.
Per procedir amb una devolució, s’han de seguir els següents passos:
• Informaran als, 15, dies següents al lliurament, i indicar que el producte vol ser retornat. La informació es pot fer al correu electrònic; info@naturalocal-botiga.net.
• l’USUARI / CLIENT, ha de tornar els productes pel mateix sistema que li lliuro o una empresa de missatgeria de la seva elecció. La devolució ha de pagar l’USUARI / CLIENT, o lliurar-la personalment al nostre domicili.
• Informar a l’administrador de la pàgina web el sistema de la devolució utilitzada, amb data de la devolució.

5. REEMBOSSAMENTS L’USUARI / CLIENT
L’administrador de la pàgina web gestionarà l’ordre de devolució sota el mateix sistema que es va utilitzar per al pagament. L’aplicació de la devolució en el compte o targeta de l’USUARI / CLIENT dependrà de la targeta i de l’entitat emissora. El termini d’aplicació serà de fins a 30 dies per a les targetes de crèdit.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Es faran tots els esforços possibles per evitar que els preus que es mostren a la nostra pàgina web siguin exactes en el moment de realitzar la seva comanda. Si es troba un error, abans de l’enviament dels productes, nosaltres normalment, al nostre criteri, informarem el client el més aviat possible i oferirem l’opció de reconfirmar la comanda a el preu correcte o de cancel·lar la comanda. D’altra banda, a la nostra discreció, podem rebutjar la comanda de l’usuari i cancel·lar-lo. Si la comanda és cancel·lat, tornarem la suma que s’hagués pagat per les mercaderies. No tenim cap obligació de proporcionar un producte a un preu incorrecte, fins i tot després que et hàgim enviat un correu electrònic de confirmació d’enviament, si l’error en el preu és obvi i inequívoc. Has de tenir en compte que la compra de roba i accessoris a través d’Internet ofereix una experiència de compra diferent a la compra a la botiga. Tingues en compte que: Els colors que es mostren en el Lloc dependran de molts factors – incloent la configuració de pantalla de l’ordinador; Totes les mides i mesures són aproximats. Tots els productes estan subjectes a disponibilitat de el suport i es fan cada vegada que és sol·licitat a través del web. Qualsevol estimació de lliurament indicats són només estimacions. Els suports i promocions que s’ofereixen en el Lloc poden no estar disponibles al magatzem, i viceversa.